iPhone 8

Snart kommer Apples nya flaggskepp som går under namnet iPhone 8 och är modellen som firar 10 års jubileet av iPhone som produkt. När första iPhonen släpptes banade den väg för hur vi använder våra mobiltelefoner idag och förändrade hela spelplanen för alla tillverkare av mobiltelefoner. Dom tidigare varianterna av mobiltelefoner var enkla även om dom kallades för smartphones så klarade dom inte i närheten av vad iPhone gjorde och tillsammans med Apple App Store förändrades sättet vi anpassade vårt användande efter våra egna behov inte efter vad tillverkaren trodde att vi ville använda våra telefoner till.

Förändringen mellan iPhone 6s och iPhone 7 var minimal och designen var nästa identisk det var enbart hårdvaran som hade uppgraderats och Apple valde att ta bort den traditionella hörlursuttaget. Men informationen som har läckt om iPhone 8 så kommer designen förändras ganska radikalt och modellen kommer få en skärm som täcker det mesta av framsidan med enbart en liten del i mitten av överdelen som kommer husera facetime kameran. Kanterna på telefonen kommer att vara minimala och skärmen kommer att vara böjd som på Samsung Galaxy S8 dock inte lika mycket.

Skal och tillbehör så som skärmskydd och fodral till tidigare modeller kommer inte att passa utan det kommer släppas helt nya mobilskal och skydd till iPhone 8. Redan nu så har det kommit upp kategorier med tillbehör hos flera återförsäljare även i Sverige ett exempel är: https://www.bumpy.se/iPhone-8-Skal. Vi kommer nog att få se en mängd tillbehör poppa upp till iPhone 8 även innan Apple har hunnit presentera telefonen. Och om tillverkare och återförsäljare börjar lägga upp produkter så kan vi vara säkra på att iPhone 8 designen är spikad och kanske till och med redan börjat tillverkas. Många läckor av designen och funktionerna har duggat tätt ända sen iPhone 7 släpptes och dom senaste ryktena visar redan nu den slutgiltiga designen som exempelvis Macworld skriver om.

8 jul 2017

Välkommen

Välkommen till www.mobilskal.n.nu

 

Länkar